Старши треньорът на италианския клуб Рома Жозе Моуриньо призна, че

...
Старши треньорът на италианския клуб Рома Жозе Моуриньо призна, че
Коментари Харесай

Моуриньо: Обичам Рим, много съм щастлив тук

Старши треньорът на италианския клуб Рома Жозе Моуриньо призна, че е бил засегнат от метода, по който се раздели с британския Тотнъм, само че няма неприятни възприятие към управлението на " шпорите " от Лондон. Моуриньо бе уволнен от Тотнъм през април 2021 година след 17 месеца отпред на отбора, макар че отборът се готвеше за край против Манчестър Сити в шампионата за Купата на лигата в Англия. Сега за тима на Рома следва да играе край в Лигата на конференциите против Фейенорд, а пред телевизия Sky Sports, Моуриньо се пошегува по тематиката.

" Вече съм в зрелостта на моята кариера и живот. Нямам неприятни усеща. Опитвам се за одобрявам нещата такива каквито са. Но да, болеше ", сподели Жозе Моуриньо във връзка случилото се с лондонския клуб.
 Жозе Моуриньо се разплака след успеха над Лестър
Жозе Моуриньо се разплака след успеха над Лестър

Не сдържа страстите си

" Понякога отвръщам по комичен метод, когато приказвам с британски публицисти. Шегувам се за класирането на край, че се надявам този път да не ме уволнят, тъй като това не се случва на доста треньори. Но нямам съжаления и нямам неприятни усеща. В Тотнъм има доста приятни хора и им искам всичко най-хубаво ", добави Моуриньо.

" Но мисля, че случилото се беше необичайно. Все отново това отвори за мен вратата към Рим и съм доста благополучен, че съм тук. Разбира се, че бил желал да съм в позиция да се боря за титли или в Шампионската лига, само че тук ме обичат и аз обичам хората в Рим. Чувствам се част от връзката сред почитателите и клуба. Много съм благополучен тук ", разяснява още португалският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР