Старши треньорът на Химки Сергей Юран се оплака от съдийството

...
Старши треньорът на Химки Сергей Юран се оплака от съдийството
Коментари Харесай

Сергей Юран: Съмнителна дузпа, ВАР трябваше да се намеси

Старши треньорът на Химки Сергей Юран се оплака от съдийството във финала за Купата на Русия против Зенит, изгубен с 0:1. Голът на Артьом Дзюба падна от дузпа в 84-ата минута, отсъдена за нарушаване на Евгений Гапон против Малком. Наставникът на Химки е на мнение, че реферът Владимир Москальов е сбъркал с отсъждането на наказателния удар.

" Гордея се с момчетата. Игровият ни проект сработи и малко не ни доближи. Ясно ни беше, че се изправяме против първенеца, който има доста повече опит и класа от нас. Не мисля, че до почивката Зенит ни превъзхождаше с нещо. През второто полувреме бяхме търпеливи и чакахме шанса си. Футболистите се раздадоха на 100%. В края можехме да изравним и да стигнем до продължения, в който всичко можеше да се случи. За мен дузпата е съмнителна. Очаквахме реферът да преразгледа обстановката с ВАР, само че това не стана ", сподели някогашният съветски национал.

Министърът на Московска област Роман Терюшков също се изрече сериозно за дейностите на Москальов и най-много решението да бъде отсъдена дузпа.

" Много тъпо. Сами видяхте какво се случи. Отборът сподели, че е повече от подготвен за Премиер лигата. Мисля, че Химки ще се опълчи на всички грандове. Ще приказваме с Юран и ще обсъдим какви попълнения ни трябват. Тимът сподели темперамент. Огромно " благодаря " на момчетата и треньора. Дузпата? Съдията по този начин реши. Но щом гранд като Зенит се нуждаеше от дузпа, с цел да победи Химки, това споделя доста ", съобщи Терюшков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР