Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков не скри удовлетворението си от

...
Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков не скри удовлетворението си от
Коментари Харесай

Калпаков: Контролите са едно, а официалните мачове друго

Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков не скри удовлетворението си от безапелационния старт на тима си в пролетния полусезон на трета лига.

Опитваме се да играем добър и комбинативен футбол и считам, че против Балкан това в огромна степен се получи.

Създадохме не малко положения и този път успяхме да оползотворим много от тях. Смятам, че резултатът е законосъобразен. Удовлетворен съм и от играта като цяло, съобщи панагюрският експерт.

Днес още веднъж се потвърди, че контролите са едно, а формалните мачове напълно друго нещо.

В подготовката играхме в множеството случай против тимове от по-горно равнище, само че създавахме положения, въпреки че мъчно бележехме. В тази връзка наблягам, че не съм имал терзания от това, че пускахме повече попадения и по-малко вкарвахме. Смятам, че занапред ще покачваме формата си и индикаторите, означи треньорът.

Той разяснява и изненадващата издънка на водача ЦСКА 1948 в Коларово против Беласица.

И след 5 точки разлика ще продължим да играем мач за мач. Аз съм реалист и считам, че първото място няма да е елементарно постижимо, само че това не значи, че няма да се борим за него. Ако успеем да победим ЦСКА 1948 в директния дуел ще можем да мислим и за освен това. Като цяло обаче групата е сложна. Има доста стойностни тимове и чакам забавен втори полусезон. Резултатите като този Коларово ще има и на други места и отбори, които не са до дъно мобилизирани и съсредоточени ще губят точки, предвижда Танчо Калпаков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР