Старши треньорът на Голдън Стейт Стив Кър коментира ситуацията със

...
Старши треньорът на Голдън Стейт Стив Кър коментира ситуацията със
Коментари Харесай

Стеф Къри получава повече почивка през следващия сезон

Старши треньорът на Голдън Стейт Стив Кър разяснява обстановката със звездния плеймейкър на отбора Стеф Къри. През към този момент миналия сезон за " войните " 32-годишният гард изпитваше проблеми с контузии на ръката, които му разрешиха да вземе присъединяване в едвам пет мача от постоянния сезон за трикратните първенци от последното десетилетие. Това ще накара Кър и треньорския щаб да стартират да лимитират минутите на Стеф, стартирайки от идната акция.

" Стеф Къри е на върха на своите благоприятни условия в последните няколко години. Ако не друго, то от нас зависи най-малко да се опитаме да стартираме да направляваме минутите му на паркета. Винаги сме били благословени с доста надарени играчи в тима ни. Никога не сме изтощавали Стеф. В момента нямаме сходна дълбочина, както преди. От нас, треньорския щаб, зависи да сме сигурни, че Къри ще има нужната отмора и няма да го изтощаваме ", обясни проектите си Кър пред The Athletic.

По време на превъзходството на " войните " Къри постоянно пропускаше да вземе присъединяване в последните четвърти на дуелите, просто тъй като Уориърс бяха прекомерно мощни и си осигуряваха удобен задатък в мачовете преди финалния интервал.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР