Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че
Коментари Харесай

Янчев: С Локомотив ни очаква здрава битка за финала

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи, че главната цел пред тима е да се класира за присъединяване в европейските клубни шампионати.

" Нашата цел е да се класиране в Европа. Локомотив София е доста стойностен тим. Не инцидентно споделих, че и четирите тима, които не престават напред, са доста мощни. Това, че за шампионата ги победихме, не значи, че ще е същото. Всеки противник желае да играе на край. Локомотив няма да бъде този Локомотив, който победихме преди 2 седмици. Това е доста мощен тим, който победи и Лудогорец, Левски... Очаква ни здрава борба в два мача. Винаги имаш право на изправителен с два мача. Турнирна борба. Това, че ще играем в София е преимущество. Трябваше да пътуваме до Разград или Черно море, при различен чоп. "

" След мача с Арда нямаме травми. Хубаво е, че се връщат двама осъдени, които пропуснаха гостуването в Кърджали и имам по-голям избор. Ботев Пловдив е един от водещите и положителни тимове. С нов треньор, който в тази пауза е имало опция да поработи повече с тима. Те са подобрили доста играта в това естество и ще срещнем един много сериозен тим ", добави Янчев.

" Успяхме да почистим някои неща, подобрихме физиката, върнаха се национали без травми. В паузата свършихме много работа. Емил Ценов е един от младите гении в нашето състезание. Интегрирането му стана гладко. Радваме се, че имаме такива играчи, като играят добре във втория тим, получават късмет за развиване в първия. На Педриньо му беше нужно време за акомодация, прави положително развиване ", сподели още Янчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР