Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев заяви, че

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев заяви, че
Коментари Харесай

Любо Пенев: Към момента никой няма да бъде трансфериран

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев съобщи, че все още никой от тима няма да бъде трансфериран.

" Отиваме и се приготвяме за всеки един обособен мач. Контузени нямаме, имаме осъден - Охене. Имаме добра група от играчи. Русев и Чочев се показват добре. Но всички футболисти имат нужните качества да играят на съответната позиция. Това е групова игра. Това, че са вкарали не зависи единствено от тях. Когато губим, губим всички и когато печелим, печелим всички. Имаме задоволително положителни футболисти и всеки би трябвало да е наясно, че когато му се даде опция, би трябвало да се бори. Работя по метод, по който считам, че е най-добре за един клуб. За мен всички футболисти са значими. Има огромна възможност да забележим Парвиз Умарбаев в игра. В процеса на работа през седмицата се взема решение кой ще стартира и кой не ", разяснява Пенев преди гостуването на отбора на Арда в Кърджали в събота в среща от шестия кръг на Първа лига. Отборът на ФК ЦСКА 1948 заема второто място във краткотрайното класиране на точка зад водача Локомотив (Пловдив).

" Не единствено за Чочев, има и други предложения, само че няма да ги разясня. Към момента никой няма да бъде трансфериран. Не желая момчетата да се отклоняват от ритъма, който имаме сега. Винаги, когато един футболист игра добре, към него има интерес. Радва ме, че футболисти, които управлявам се показват добре и има интерес към тях. Не бих спрял някой футболист да отиде да се развива на по-високо равнище и в подобаващ миг ", добави Любослав Пенев.
 Ивайло Чочев: Време е нашият клуб да завоюва трофей
Ивайло Чочев: Време е нашият клуб да завоюва трофей

" Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да въвеждам голове "

" Картоните са съдийско решение. Какво да кажа - ние сме в едно треньорско пространство, а от там нататък има трима съдии на терена и още няколко. Има аномалии, които непрестанно се случват в множеството мачове. Това го няма на никое място в Европа. Това не е обикновено. Не знам какво се случва в тази преписка сред едните и другите съдии. Не съм ОК с това нещо. Хората от ВАР доста по-бързо би трябвало да взимат решение. Въпросът е за какво го взимат толкоз постепенно. Системата не работи по идентичен метод с един европейски ВАР, най-малко що се отнася до времето, в което би трябвало да се вземе решение и това е значимо ", сподели още Пенев във връзка системата за видеоарбитраж (ВАР).

" Един тим, който желае да надгражда, постоянно има потребност от нови попълнения. Доволен съм от момчетата, само че желая да надграждаме. Един трансферен прозорец е опция за надграждане и бих желал това да се случва. Не мисля, че би трябвало да има напрежение поради позицията ни сега. Напротив футболистите би трябвало да играят със самочувствие и убеденост след положителния старт. Трябва да продължим по този начин. Защо да не спечелим нещо? Но не желая да прибързвам. Имаме сложени цели. Не би трябвало да се задоволяваме с направеното до тук, да сме на върха в класирането, само че това не би трябвало да вкарва напрежение ", продължи старши треньорът на ФК ЦСКА 1948.

" Не недооценявам нито един противник. И предишния път разясних - отсрочват се мачове, тъй като има някаква причина. Рано или късно тези мачове би трябвало да се изиграят и треньорското управление си прави сметка. Не мога да давам отговор за другите клубове. След като правилникът разрешава, значи могат да се отсрочват мачове. Но виждам една особеност, че отлагането не зависи от другия клуб, а единствено от единия клуб и БФС ", съобщи Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР