Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал говори на пресконференция преди

...
Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал говори на пресконференция преди
Коментари Харесай

Треньорът на Фенербахче: Излизаме за победа срещу Лудогорец, нещо куца в българския футбол

Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал приказва на конференция преди визитата на Лудогорец от групите на Лигата на конференциите. 

" В Истанбул изиграхме много добър мач, както и Лудогорец. Лудогорец е много класен тим, те ще желаят да победят, както и ние. Знаем, че са доминант в шампионата и в случай че победят в отсрочения си мач, ще са водачи. Сигурен съм, че ще се показват доста добре, както и ние ", стартира Картал.
 Чехи ще свирят мача на Лудогорец с Фенербахче
Чехи ще свирят мача на Лудогорец с Фенербахче

Битката в Разград е този четвъртък от 22:00 часа

" Ние можем да се доверим на всеки един наш състезател на тази позиция, те ще дадат всичко от себе си. Медицинският щаб работи старателно, само че за момента не мога да кажа по кое време ще играят, не е вярно аз да приказвам. Може би няма да ги забележим дълго време ", съобщи той по отношение на проблемите в защита.

" Излизаме да победим във всеки мач, само че едно тъждество не би ни тормозило. В най-лошия случай ще се борим за второто място, с цел да излезем от групата, само че излизаме за победа в този момент ", сподели още треньорът на Фенербахче.

" Приятели сме със Станимир Стоилов, той беше треньор на Левски София. На Световното състезание през 1994 година имаше доста футболисти, които излязоха от България, само че в този момент няма, нещо в българския футбол може би куца ", показа Картал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР