Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров похвали играта

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров похвали играта
Коментари Харесай

Светослав Петров: Жалко, че от толкова добър мач излизаме с празни ръце

Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров похвали играта на своите футболисти макар в отсрочена среща от 3-ия кръг на родната Първа лига.

На стадион " Ивайло " в остарялата българска столица " виолетовите " изиграха мощен дуел, в който обаче две техни попадения бяха анулирани поради засади и в последна сметка трябваше да преглътнат провалянето.

" Няма по какъв начин да не оценя високо играта на тима. Изключително съм удовлетворен. Жалко е това, което се случи, само че не желая да употребявам по-силни думи. Гледах обстановките (за анулираните голове). ЦСКА не знаеше къде се намира. Доволен съм от тима, момчетата се раздадоха и проектът ни сработи. Жалко, че от толкоз добър мач излизаме с празни ръце ", показа Петров.

Наставникът на Етър въпреки всичко изрази вяра, че в случай че тимът продължава с положителната си в игра, ще стартира да печели точки.

" Един или два положителни мача не трансформират нищо. Пътят е доста дълъг. Ако играем по този метод, аз съм сигурен, че ще стартираме да печелим точки. Днес особено в обстановките, в които имахме опция да вкараме, може би не ни доближи майсторство, а може би и шанс. Излизаме от мача с 0 точки и се надявам да се възползваме от позитивната сила ", приключи Светослав Петров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР