Старши-треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров сподели първите си

...
Старши-треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров сподели първите си
Коментари Харесай

Людмил Киров: След първия гол всичко приключи


Старши-треньорът на Дунав Русе - Людмил Киров показа първите си усещания след провалянето на своя тим от Берое с 0:3 вкъщи в мач от 17-я кръг на efbet Лига:

„ Изиграхме много положително първо полувреме. Излязохме с нужния почит. Мислехме, че обстановката от първото полувреме ще ни се отдаде второто. “

Относно подозренията за игра с ръка преди първия гол:

„ Всеки може да има искания. Дори да има игра с ръка, 0:1 стана резултатът. Това бе решителният миг в мача. След това променихме схемата на игра. Ще изкараме един естествен подготвителен развой.

Не сме останали сюрпризирани. Те влязоха в нашата скица. Нищо ново. Изиграхме тактически добре. Едно много обичайно първо полувреме. След първия гол всичко завърши.

За интереса към Ахмед Ахмедов от ЦСКА:

Това е хубаво,че има интерес към наши футболисти. Радващо е. За интерес към други не знам. За Ахмед се надявам да покаже какво може и да вкара 1-2 гола.

Запитан дали се усъвършенства финансовото положение на клуба, Киров сподели следното:

„ Подобрява се. Взехме 2 заплати. Имаме уверения от управлението, че нещата ще станат по-добре. Виждам едно въодушевление в момчетата. Всяка точка ни е скъпа.

Ако желаят този тим да върви напред, мисля че може да се стигне до обстановка да се сплоти бизнеса на Русе и да се подкрепи футболния клуб. ", приключи той
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР