Старши-треньорът на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев не скри оптимизма си

...
Старши-треньорът на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев не скри оптимизма си
Коментари Харесай

Кишишев: Очаквам да сме по-добри този сезон

Старши-треньорът на Черноморец (Бургас) Радостин Кишишев не скри оптимизма си преди началото на новия сезон в Югоизточната Трета лига. " Акулите " започнаха подготовка с 23 футболисти, като уредиха и седем контроли в идващия повече от месец. Тинката изрази убеденост, че неговият тим ще се показа надалеч по-добре спрямо предишния сезон.

" Очаквам доста по-добър сезон за нашия тим от предходния. Все отново през предходната година се адаптирахме на това равнище, откакто отборът влезе след три години в районните групи. Относно селекцията, желая да подчертая, че както споделя клишето: тя е отворен развой и в нашия тим постоянно има място за положителни футболисти ", разяснява Радостин Кишишев.
" Групата през новия сезон ще бъде с 19 тима, което значи повече мачове. Само се надявам, че всички тимове ще бъдат конкурентоспособни, ще станат здрави мачове и няма да има отказали се. Защото по този начин се получи предходната година, че последните ни два домашен мача не се състояха поради неявили се съперници. И това е неприятно за нашите почитатели ", добави някогашният национал.

Киш добави, че редом с подготовката на първия тим върви и организацията към честването на 100-годишнината на клуба. Участниците в юбилейния мач ще бъдат оповестени седмица или малко преди този момент, а самата среща за момента е планувана на 4-и август, разкри още някогашният футболист на Чарлтън, Брайтън и Лестър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР