Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев цели възпитаниците му

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев цели възпитаниците му
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Надявам се да държим показаното ниво до края на сезона

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев цели възпитаниците му да задържат положителната си игра допустимо най-дълго през сезона.

" Моряците " реализираха следващ добър резултат, като.

" Съжалявам за изпуснатия триумф. Футболистите ми пристигнаха и изиграха мача както искахме. Може би заслужавахме да победим, само че и ЦСКА имаха две обстановки при резултат 1:0, с които можеха да затворят мача. Играхме по този начин, както искахме. Трябва да почистим непредизвиканите неточности. Последните 2 години бяхме близо до 3-ото място. Надявам се да сме узрели и да държим показаното равнище до края на сезона ", съобщи той след срещата.

Наставникът се надява клубът да не се разделя с Матеуш Машадо, въпреки това да е доста евентуално.

" Първоначално се зарадвах, че прехвърлянето на Матеуш Машадо е пропаднал. Ние не желаеме да го продаваме, само че към него има огромен финансов интерес и предпочитание да си тръгне от страна на сътрудниците му. Той знае, че си потегля на 90%, а той изигра днешния мач на 100%. Докато не подпише, нищо не е несъмнено. Заместници имаме в тима ", добави той.

Илиан Илиев се надява, че тимът му е задоволително зрял, с цел да покаже неизменност и да задържи формата си.

" Не съм сюрпризиран от положителното ни равнище. Правим положително показване всяка година. Малко не ни доближава, като се надявам, че към този момент сме узрели ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР