Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отговори на публикуваната

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отговори на публикуваната
Коментари Харесай

Илиан Илиев към Лудогорец: Убеден съм на 100%, че съдията повлия на резултата

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отговори на оповестената по-рано през днешния ден

След края на срещата на " Хювефарма Арена " Илиев се изрече срещу основния съдия Георги Гинчев, заявявайки, че съдии като него " са поставени да слугуват ".

По-рано през днешния ден от Лудогорец настояха наставника на варненци да се извини за думите си, само че Илиан Илиев изрично съобщи, че няма да го направи и добави, че от Черно море ще пуснат тъжба против съдията.

" Изненадан съм от това, което прочетох, защото вместо в Лудогорец да се радват на трите точки и да търсят проблемите в себе си за моментното си положение, те ги търсят там, където не съществуват.
Няма по какъв начин да се извиня за нещо, в което съм безусловно уверен, че съм прав. Днес, откакто още веднъж изгледах мача и най-много второто полувреме, съм на 100 % уверен, че съдията повлия на резултата и ние ще подадем тъжба против него. Приготвяме видео със противоречивите моменти и ще ги изпратим до съдийската комисия. Малко образци, имаше фаул против Виктор Попов, а той сподели жълт картон на нашия състезател, след изтребване на топката от Мазир Сула, той сподели фиктивен картон и на Сула, а при втория жълт картон на Васко Панайотов приказвах с много съдии, и съгласно тях това не е директна офанзива към вратата и няма учредения да се вдигне жълт картон на Панайотов, който за него беше втори. Второто полувреме не ни беше разрешено да играем, само че всичко ще го има в жалбата. Ние ще настояваме сигурно пред БФС и Съдийската комисия такива съдии да няма в професионалния ни футбол и въобще в българския футбол, тъй като накърняват имиджа на БФС и Съдийската комисия ", се споделя в изказването на Илиев.



Треньорът на " моряците " отхвърли още обвиняванията към себе си, че е част от коалиция " антиЛудогорец " и разяснява посланието на разградчани към него " в миналото да води тим с шампионски упоритости "

" Не знам за какво коментаторът по малкия екран Данчо Господинов се е обадил да се извини на Лудогорец, откакто преди този момент безусловно вярно е коментирал, че след дузпата не би трябвало да се демонстрира картон на Панайотов. Но може някой да го е посъветвал да се извини.

Тези хора, които са писали декларацията, за мое най огромно учудване, ме вкарват в някакви анти Лудогорец обединения. И от това разбирам, че те не знаят какво значи чест, достолепие и чиста съвест. Аз, където и да съм бил треньор, съм защитавал достойнството на тима си и съм влизал във война с всеки, който се е опитал да тръгне против ползите на тима ми. Бил съм не неприятен футболист, играл съм на Световно състезание за България, и всичко съм постигнал с труд, хъс и спортна завист и нищо не съм получил безплатно. Това, което желая да предам и на моите играчи. И задрямвам всяка вечер с чиста съвест, тъй като в никакъв случай не съм предал хората, които са ми дали своят вот доверието си.

Да, несъмнено в никакъв случай в живота си може да не повеждам тим, който има шампионски упоритости (от Левски си потеглих, когато бях на 2 точки от Лудогорец), само че в една треньорска кариера не всички могат да водят такива тимове.

За мен е чест, че в тимовете, в които съм бил, Черно море, Берое, Локомотив Пловдив и Верея, съм дал път на доста млади български гении и тимовете ми постоянно са играли футбол и не са прекланяли глава пред никой.

Със сигурност няма да падам на равнището на написалите декларацията, в това да дефинирам, кой е невисок, висок, рус, мургав. Това демонстрира равнището на тези хора за жалост.
Благодаря Ви за вниманието ", споделя в декларацията си Илиан Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР