Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, беше изключително

...
Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, беше изключително
Коментари Харесай

Христо Янев съсипа играчите на Ботев Враца

Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, беше извънредно отчаян след загубата на неговия отбор в семейството на Пирин Благоевград с 1:2. Това бе четвърта следващо поражение за врачани в шампионата.

„ Днес бяхме доста слаби. С ЦСКА също не бяхме нещо изключително второто полувреме. Вината за това е напълно моя. Подходихме с доста боязън, без самочувствие, без никаква експанзия. Първото полувреме беше разхождане по терена. Това, което имахме като хрумвания, не се получи “, сподели Янев.

„ Нямаше никаква пристрастеност, никаква страст. В момента сме в обстановка, в която би трябвало да се борим за живота си. Това не е държание на тим, който го боли. Това е държание на тим, който не е заинтригуван от това, което се случва като процеси в клуба “.

„ Понякога са нужни огромни старания от време на време е нужно нещо малко, което да пречупи нещата. Нямаме резултатите. Получаваме безусловно всичко, което да ни даде опция да се подготвим по най-хубавия метод. Днес държанието ни беше срамно и в случай че този тим желае да се избави не би трябвало да се повтаря в никакъв случай повече “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР