Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез изрази задоволството си

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез изрази задоволството си
Коментари Харесай

Душан Керкез: Ботев Пловдив може да вземе максимум трима нови играчи

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез изрази задоволството си от програмата на отбора за зимна подготовка.

Наставникът на " канарчетата " приказва пред медиите преди първата подготовка на тима за новата година, като изясни, че клубът може да притегли най-вече трима нови играчи през зимния трансферен прозорец.

„ Пожелавам на всички здраве през новата година. Няма нищо ново. Знам, че ви интересува най-вече дали има нови футболисти - към този момент няма. Започваме подготовката без Бароан, който получи спомагателна отмора. Йонас Там има проблем още от края на есенния полусезон. Мохамед Брахими също стартира подготовка и скоро ще може да се включи обикновено в тренировките “, изясни Керкез.

В 15:00 часа експертът изведе своите играчи за първо занятие за 2024 година на клубната база в квартал " Коматево ".

„ Много зависи по какъв начин ще се развие трансферният прозорец. Може да вземем двама или най-много трима нови играчи. В момента нямаме футболисти на проби. Крилото, което беше на проби през есента, не е с нас, тъй като сега чака виза ", посочи наставникът на Ботев Пловдив.

" Канарчетата " ще се готвят на клубната си база до 21 януари, когато отпътуват на предварителен лагер в Турция.

„ Казах на футболистите, че това, което се написа за някои от тях, не дава отговор на истина. Докато няма нещо публично, не може да кажем нищо. Доволен съм от програмата за зимната подготовка. Това беше нашият проект – да имаме повече контроли и задоволително време да работим физически и тактически, с цел да може да се подготвим добре за подновяването на сезона “, сподели още Душан Керкез.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР