Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде коментар след

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде коментар след
Коментари Харесай

Душан Керкез: Не показахме характер

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде коментар след провалянето с 0:1 от ЦСКА 1948.

" ЦСКА беше по-добър, те заслужаваха да завоюват. Ние не играхме добре. Трябва да поздравя моя сътрудник и неговия тим, заслужаваха да завоюват ", показа той след срещата.

" Знаем, че имат положителни реализатори на статичните положения. Бяхме се подготвили за това, само че очевидно не задоволително добре. Винаги има отговорност към тези положения от треньорите и футболистите. Проблемът е, че не показахме темперамент. Трябваше да покажем почитание към хората, които през днешния ден ни поддържаха. Не желаеме това ", добави наставникът.

" Когато играеш против положителни тимове би трябвало от началото до края да ги предизвикваш, да покажеш качество. Днес нямаше борба и темперамент от наша страна. В последна сметка имаме шанс, че загубихме единствено с 0:1. Винаги може да намерим извинения, само че играчите, които през днешния ден играха трябваше да са подготвени. Винаги има опция да стартираш от първата минута. Отговорността е моя. Трябва да научим доста от този мач, този полусезон ще е сложен. До януари ще е огромно предизвикателство ", сподели още Керкез.

" Трябва да демонстрираме по-добра игра на терена, в този мач не показахме нищо от това което имаме. Трябва да наведем глави и да работим. Трябва да се работи доста, а не да се приказва и да се търсят извинения ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР