Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар не бе доволен

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар не бе доволен
Коментари Харесай

Балтазар: Това бе специфичен мач, дългата пауза между полувремената наруши ритъма ни

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар не бе удовлетворен след в първия дуел от 19-ия кръг на Първа лига. Срещата бе и формален дебют за португалския ментор на „ канарчетата “, който при започване на тази година размени на поста хърватина Желко Копич.

" Беше сложен мач за нас, в който не постигнахме стремежи резултат. Мисля, че съвсем през целия дуел контролирахме събитията на терена, само че за жал не съумяхме да стигнем до триумфа ", стартира Балтазар.

Португалският експерт обърна внимание и на дългата пауза от близо час сред двете полувремена, която се получи поради проблем с електрозахранването въз основата в " Коматево ".

" През първото полувреме създадохме значително положения, опитвахме с офанзиви по двата фланга и през центъра, само че не вкарахме. Въпреки това, влязохме на полувремето с добра инерция. След това обаче пристигна дългата пауза и наруши нашия темп. След почивката продължихме да бъдем по-добрият тим на терена и да преобладаваме, само че не успяхме да отбележим ", добави старши треньорът на Ботев.

" Това беше характерен мач. Антоан Бароан и Тодор Неделев изиграха първите си минути в публична среща от доста дълго време насам. Искахме да направляваме протичащото се на терена, да пресираме високо и да лишаваме в противниковата половина, само че в последните 10 минути се оголихме в отбрана и можеше да допуснем попадение. През трансферния прозорец ни напуснаха доста играчи, само че не желая да се окайвам от това. Моята работа като треньор е да намеря правилните решения с футболистите, с които разполагам ", приключи Бруно Балтазар.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР