Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар изрази недоволството си

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар изрази недоволството си
Коментари Харесай

Балтазар е недоволен от липсата на креативност в състава на Ботев

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар изрази недоволството си от неналичието на креативност в неговия тим в контролната среща с Ботев (Враца), приключила при нулево тъждество.

Португалският експерт съобщи, че е удовлетворен от подготовката, която " канарчетата " са провели по време на зимната пауза, само че призна, че обстановката сега е сложна поради многото напускащи футболисти на отбора. Балтазар не скри задоволството си и от завръщането на Тодор Неделев в игра.
 Бойко Борисов изиска оставката на кмета на Пловдив поради стадионите на Ботев и Локомотив
Бойко Борисов изиска оставката на кмета на Пловдив поради стадионите на Ботев и Локомотив

Той съобщи, че вместо да се оправя с проблемите, Димитров ги основава и поради него партията получава обвинявания

" Днешният мач беше добър тест. Ботев (Враца) стоеше доста добре на терена. През първото полувреме темпото на игра не беше това, което изисквах. През втората част споделих на играчите да вдигнем темпото, с цел да подобрим играта ни с топката. За нас бе значимо, че най-сетне сме по-добре проведени в отбрана.

Това е първа среща от подготовката, в която не допуснахме попадение в нашата врата. Не съм удовлетворен обаче от това, че не създадохме задоволително рискови положения пред противниковата врата. Успяхме да създадем шансове против класни противници като Урал Екатеринбург и Спартак Москва, само че през днешния ден не съумяхме да го сторим и би трябвало да работим върху това до подновяването на сезона ", стартира Балтазар.

Той обърна внимание и на завръщането на Тодор Неделев в игра 252 дни след последния му формален мач.
 Кметът на Пловдив отговори на Бойко Борисов: Казусът със стадионите не мой
Кметът на Пловдив отговори на Бойко Борисов: Казусът със стадионите не мой

" Всички искахме двата стадиона да се построят "

" Ние имахме сложна предсезонна подготовка с всички неща, които се случват към нас, с доста напускащи футболисти. Хубавото е, че Тодор Неделев се завърна в игра. Той имаше желанието да запише цялостни 90 минути, само че му обясних, че не би трябвало да бързаме и би трябвало да вървим малко по малко ", добави Балтазар.

Португалският експерт призна, че е удовлетворен от подготовката, която неговият тим организира в Дубай и разгласи, че за момента Антоан Бароан, който бе спряган за трансфер в Турция, остава част от отбора.

" Трансферният прозорец е още отворен. Говорих с Антоан и той ми сподели, че е благополучен тук. Аз съм благополучен да го владея, тъй като той е един от голмайсторите на отбора и на този стадий не мога да кажа нищо изрично за него.

През зимния трансферен прозорец е мъчно да намериш футболисти с качества, които и са в положително функционално положение, упражнявали са и са подготвени за игра. Работим, с цел да подсилим тима, само че сигурно е мъчно да се намерят такива футболисти ", съобщи Балтазар и изясни, че каращият проби в тима сенегалец Диакате няма да остане част от Ботев.
 Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) се занулиха при завръщането на Неделев в игра
Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) се занулиха при завръщането на Неделев в игра

Двубоят се игра на клубната база на " канарчетата " в " Коматево "

Наставникът на " жълто-черните " разяснява и връзките си с някогашния треньор на отбора Азрудин Валентич, който остава стратегически консултант на притежателя Антон Зингаревич.

" Г-н Валентич е основен за това аз и щабът ми да разберем всичко към клуба толкоз бързо и какво се случва в него. Като нов треньор, на мен ми би трябвало време да се срещна с всички дребни елементи в клуба и Валентич ми оказа помощ доста, с цел да се приспособявам по-бързо ", приключи Бруно Балтазар.
 Илия Груев бил вид за треньор на Ботев (Пловдив)
Илия Груев бил вид за треньор на Ботев (Пловдив)

Другото обсъждано име е на Ерик Линкар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР