Старши треньорът на Ботев Николай Киров се присъедини към мненията

...
Старши треньорът на Ботев Николай Киров се присъедини към мненията
Коментари Харесай

Николай Киров: Лошото е, че сега не можем да планираме нищо

Старши треньорът на Ботев Николай Киров се причисли към мненията на останалите, че не е допустимо да се играе футбол при тези снежни условия.

„ На този стадий не можем да планираме нищо, защото не знаем дали на следващия ден ще има мач. Никога не е прелестно, само че с природата не можем да се борим. Абсолютно е невероятно да се играе футбол. Лошото е, че и на следващия ден изискванията ще бъдат такива. Не е добре, че в този момент не знаем дали на следващия ден ще има мач. Доста въпросителни има. Мисля, че ще бъде още по-лошо като условия. Ще има намаление на температурата и теренът ще замръзне. По-голяма е вероятността от травми.”

„ Към момента нищо не можем да планираме. Не знаем против кого ще играем през уикенда. Отборът стои вътре, не знаем дали да стартираме подготовка.”

„ Жоао Пауло още не е упражнявал с нас. Утре ще се причисли към нас. Колегите от Лудогорец ни споделиха, че той е в положително положение. Ще преценим по кое време можем да го употребяваме. Цветомир Панов? Когато напусне играч, не е прелестно. Благодаря му за годината, през която работихме и му искам триумф. Имаме футболисти на неговия пост”, съобщи Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР