Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавр не беше доволен

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавр не беше доволен
Коментари Харесай

Фавр: Направихме подарък на Тотнъм, а след това стана трудно

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавр не беше удовлетворен от неналичието на централизация през второто полувреме при загубата с 0:3 от Тотнъм в първия осминафинал на Шампионската лига на " Уембли " в Лондон.

Германците преобладаваха първоначално, само че не се възползваха от възможностите си, а след почивката позволиха няколко леки неточности в защита и англичаните се възползваха и вкараха три гола.

" Играхме добре през първото полувреме, стигнахме до няколко чисти положения през вратата на Тотнъм, а в това време не позволихме на противника да сътвори съвсем нищо. Защитавахме се ловко и нападахме доста добре.

Tottenham produced a magnificent second-half display to totally dominate Bundesliga leaders Borussia Dortmund and take control of this Champions League last 16 tie in the first leg at Wembley. https://t.co/b9Su9T6Lnv pic.twitter.com/KIsSNQeSyx
— Bayo's blog (@BlogBayo) 14 февруари 2019 година След това при започване на второто полувреме загубихме една топка, последва центриране в нашето наказателно поле, където беше оставен свободен състезател пред вратата и съперникът вкара. За страдание направихме този подарък на Тотнъм. След това стана доста, доста мъчно за нас. Опитахме да заиграем още веднъж добре, само че прибързвахме прекомерно доста ", разяснява Фавр.

" В края просто трябваше да се пазиме по-концентрирано, само че получихме втори гол, откакто още веднъж загубихме топката в нашата половина и състезател на противника остана непокрит при последвалото центриране в наказателното ни поле. Това се отрази на самочувствието ни и малко по-късно Тотнъм ни вкара и от статично състояние. има и такива мачове, когато нещата не се получават. Но станалото, станало. Ще проучваме грешките си и ще се постараем да ги почистим ", добави той. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР