Старши треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен говори след важната победа

...
Старши треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен говори след важната победа
Коментари Харесай

Треньорът на Бодьо/Глимт реши енигмата: Повлия ли прословутия изкуствен терен на ЦСКА?

Старши треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен приказва след значимата победа за неговия отбор с 2:0 над в груповата фаза на Лигата на конференциите. С нея норвежкият първенец удължи серията си без проваляне във всички шампионати на цели 22 мача.
Специалистът призна, че по този начин коментираният неестествен терен в реалност оказва помощ на неговия тим, когато там гостуват тимове, които не са привикнали на такава настилка. Все отново отсече, че това е Северна Норвегия и ситуацията е такова.
" Доволен съм от първото полувреме, пресирахме ЦСКА доста добре през първата част, мисля, че контролирахме срещата изцяло, успяхме да поведем. Но през второто полувреме останах с чувството, че гледахме различен дуел. Те бяха доста по-добри от нас, направляваха притежанието. И въпреки всичко усещах, че в отбрана контролирахме резултата. Нямахме топката, колкото преди този момент.
Не беше елементарно за нас да стигнем до нея и да нападаме. Серията ни е страхотна за играчите, за целия щаб и за клуб. Много сме щастливи и удовлетворени от обстановката. Остава ни още един дуел, доста значима среща против Зоря Луганск, имаме мач и в шампионата, който е доста значим. Нямаме самообладание да играем със Зоря.
ЦСКА изглеждаше по сходен метод и в този момент, и през септември, имат положителни характерност. Понякога имаха страхотни благоприятни условия, когато получаваха топката, ние пък намираха пространствата сред линиите - по този начин бе и в първия дуел, и в този момент. ЦСКА е доста добър тим. Теренът в действителност ни дава огромно преимущество, само че по този начин е в Северна Норвегия. Щастлив съм, че играем мощно у дома и че играем на подобен вид игрище " - съобщи Кнутесен.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР