Старши треньорът на БК Рилски спортист Младен Манойлович даде първото

...
Старши треньорът на БК Рилски спортист Младен Манойлович даде първото
Коментари Харесай

Младен Манойлович: Вярвам, че с Рилски спортист можем да постигнем страхотни успехи

Старши треньорът на БК Рилски състезател Младен Манойлович даде първото си изявление, откакто бе показан като на самоковци.

Манойлович е роден на 21 февруари 1982 година и е ученик на Спортна академия Белград. Той ще работи в екип с досегашния помощник-треньор на самоковския клуб Любомир Киров.

" За мен беше доста елементарно да се разберем с Рилски, тъй като имаме идентични упоритости. Работейки с нашите играчи, мисля, че те могат да реализират огромен прогрес и да се развият по добър метод. Развълнуван съм да стартира сезона и имам вяра, че можем да реализираме страхотни резултати ", показа той в изявление за клубната медия.

Сърбинът започва кариерата си в сръбския БК Атлас, като през миналата година последно бе помощник-треньор на на Душко Иванович в Цървена звезда.

" Надявам се, че почитателите ще оценят напъните и положителната ни сила, и ще ни поддържат в мачовете от сезона. Заедно с това при започване на първото тримесечие на идната година би трябвало да влезем и в новата зала на комплекс „ СамЕлион “. С намиращите се в нея съвременна спортна и фитнес зала, и оздравителен център имам вяра, че Рилски евентуално ще разполага с най-хубавата работна среда в района, а това е от изключителна значимост за положителната подготовка на един тим ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР