Старши треньорът на Берое Николай Киров заяви, че до ден-два

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров заяви, че до ден-два
Коментари Харесай

Николай Киров: Вижда се, че отстъпваме в агресията, а това е проблем за българския футбол

Старши треньорът на Берое Николай Киров съобщи, че до ден-два чака да бъде позволена обстановката с футболистите, които той чака да се причислят към тима. Наставникът акцентира, че в случай че тези играчи не дойдат, то клубът ще се насочи към други разновидности.

" Сериозна контрола, против доста сериозен състав, динамична контрола, нападателна, такава, каквато търсихме. Излязохме с съвсем нова линия на отбраната и чаках да имаме такива проблеми, изключително през първата част.
 Берое не съумя да се опълчи на Рубин (Казан)
Берое не съумя да се опълчи на Рубин (Казан)

Заралии с втора загуба в Турция

Нормално е, тъй като няма към момента сработка сред тройката в отбрана. Имахме проблеми, както при изнасянето, по този начин при подсигуряването в тази тройка. Хубаво е да се играят такива контроли, с цел да се виждат грешките и да работим по тяхното премахване ", разяснява Киров.

" Сериозен състав, съществено име води този състав. Ще желаят да върнат своята популярност от преди години. Аз съм удовлетворен да се играят подобен вид мачове. Вижда се, че отстъпваме в експанзията, а това е проблем за българския футбол.

Трябва да се научим да бъдем по-агресивни, бъдем виновни, когато топката е в нашите крайници. Желая да се играят подобен вид контроли, с цел да може бързо да добиваме тяхната динамичност ", добави той.
 Берое се готви за мача с Рубин
Берое се готви за мача с Рубин

До подновяването на пролетния дял от efbet Лига " зелените " са възнамерявали още четири контролни срещи

" Неприятното беше, че се наложи огромна част хора да играят по 90 минути. Дано нямаме повече контузии. Серкан Юсеин не игра през днешния ден, тъй като има мускулен проблем. "

" Дано и Педро Енрике не е нещо съществено, тъй като пропусна много тренировки заради болест. Ако се наложи в този момент поради контузия да пропуща тренировки, ще ни бъде доста мъчно да го вкараме в оптимално положение. "

" Дано уговорките, които имат състезателите и техните мениджъри се изпълнят. Първенството наближава. На избрани постове към момента ни липсват състезатели. Днес и на следващия ден би трябвало да се почисти този проблем, в случай че би трябвало да се насочим към нови хора, тъй като на избрани позиции липсва нужната конкуренция.

Имаме контракт с единия от тях, само че той продължава да има визови проблеми и да не може да се причисли. Той и неговият управител би трябвало да разрешат тези проблем оптимално бързо. Всичко по отношение на клуба е изцяло изрядно ", продължи треньорът на Берое.

" Разговорите, които имахме за преотстъпването на двамата френски състезатели и там нещата внезапно поутихнаха нещата и нямаме отговор от тяхна страна, а те към този момент трябваше да са тук при нас. Тези два дни са значими, с цел да се изчистят тези проблеми. Днес като влязоха трима нови се видя, че сработката я няма. "

" Бяхме пресирани високо през по-голямата част от мача, изключително през първото полувреме. Не ни позволяваха да изнесем топката. Това е предстоящо, тъй като сработката сред линиите още не е на положително равнище. "

" Ще наблегнем на това нещо в подготвителния развой. Днес единствено в два момента успяхме да създадем неща, които сме упражнявали. Това би трябвало да се случва непрекъснато в дуелите ", сподели още Николай Киров.
 Виртуалният билет за Берое - Рубин (Казан) е на цена 5 лв.
Виртуалният билет за Берое - Рубин (Казан) е на цена 5 лв.

Има премия за почитателите, които са си закупи пропуски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР