Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачаири коментира победата с

...
Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачаири коментира победата с
Коментари Харесай

Ачиари: Тази победа бе много важна, вижда се прогресът ни

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачаири разяснява успеха с 2:1 против Хебър. Освен това наставникът на заралии приказва за Себастиан Вия и какво следва за тима.

" Получи се един здрав мач, беше 50 на 50. Теренът бе влажен. Липсваше ни последният пас, само че след първия гол започнахме да играем по-добре на терена. И двата тима се показаха добре. Поздравявам играчите, напредъкът се вижда и това е пътят, който би трябвало да следваме. Остават ни още два мача за шампионата и един за Купата нека можем да поздравим нашите почитатели с победи ", сподели Ачиари след срещата.

" Ние се трудим доста физически. Последният мач играхме 120 минути, а теренът не бе в положително положение. Имаме няколко футболисти, които са контузени. Нямаме толкоз играчи, които да сменим, това е мъчно за нас. Затова тази победа е толкоз значима. Нямахме толкоз хора на скамейката, които можеха да подобрят представянето ни. Остават ни още мачове и желаеме да се представим по най-хубавия метод с играчите, които имаме ", добави той.

" Мисля, че Ойос и Говеа ще са разполагаем за нас. Аз виждам всяка седмица по какъв начин упражняват и порастват нашите играчи. Играем против тимове, които се показват добре и шампионатът е тежък по тази причина съм доста благополучен. Оставащите мачове са доста значими за мен. Ще мислим през януари да вземем нови играчи ", показа наставникът.

" Ние сме фокусирани единствено върху футбола, ние сме като едно семейство. В едно семейство постоянно има проблеми, които би трябвало да се оправят. Всички мислим за Берое. Виждате на терена по какъв начин се показват футболистите. Ако вътрешно има проблем, ще го оправим. Най-важното е, когато сме на терена нашите играчи да се раздават за този тим и емблемата ни ", разяснява аржентинецът.

Относно Себаситан Вия и по кое време той ще е подготвен за игра Ачиари отговори: " Не знам, желая да може да играе по най-бързия метод, тъй като е доста класен състезател. Това е една огромна опция за Берое. Той тренира, раздава се на всяка подготовка, желаем да влезе и да се показа добре "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР