Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след загубата от

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след загубата от
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не бяхме сметнали, че сами ще си вкараме гол

Старши треньорът на Берое Александър Томаш съобщи след загубата от Лудогорец, че в тима не са сметнали, че сами ще си вкарат гол. „ През първото полувреме организирахме мача по метода, по който искахме. Опитахме се да убием темпото, тъй като знаехме, че Лудогорец преди два дни имаше доста тежък мач и да притежаваме повече топката. Не бяхме сметнали, че сами ще си вкараме гол. Това наруши салдото ни и концепцията през второто полувреме. Лудогорец играеше с по-голямо самочувствие. Това е обикновено, тъй като Лудогорец е първенец и един от най-хубавите тимове в България “, разяснява Томаш.

„ Имаме проблеми в последните 30 метра. Имаме доста работа. Като държание през първото полувреме и метод, по който желаеме да изиграем мача съм удовлетворен. Без обикновените неточности в отиграването на топката при подаване на два метра. Елементарната техника ни убягва ужасно доста. То е обвързвано с менталната работа – терзание дали ще сгреша и бавното отиграване. Виждам, че в обособени съставни елементи има израстване, само че също по този начин ни липсват ужасно доста някои елементи “, добави треньорът на Берое.

„ Футболистите би трябвало да желаят доста повече. Всеки бърка. Не се тормозя от това нещо. Знам, че ще бъркаме. Притеснението, с което боравим с топката е нещото, което ме тормози повече. “

„ Контрола няма да вършим. Намираме се тъкмо в средата на шампионата. Футболистите първо ще се възстановят “, сподели още Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР