Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман заяви, че отстраняването

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман заяви, че отстраняването
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман призна, че е имало напрежение с бившия треньор на вратарите

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман съобщи, че отстраняването на треньора на вратарите Тони Тапалович от клуба не е било ненадейно, оповестява организация ДПА.

" Всички виновни фактори в клуба проучиха съдействието в последните няколко месеца ", сподели Нагелсман пред телевизия Sat.1 след равенството 1:1 с Кьолн в Бундеслигата.

Той добави, че " ежедневни неща " в треньорския екип не са работили " както би трябвало ".

По-късно пред телевизия Sky Sport, Юлиан Нагелсман разяснява: " Сътрудничеството ни по този начин и не се получи по този начин, както хората отпред си представяха и по тази причина те започнаха тази стъпка. "

Лидерът във краткотрайното класиране в немския футболен шампионат освободи близкия другар на Мануел Нойер в понеделник. Нойер ще бъде отвън игра до края на сезона откакто счупи крайници си по време на ски почивка, нещо, което от Байерн дефинираха като неточност.

" Различията във връзка с метода на работа доведоха до раздялата ни ", съобщи спортният шеф Хасан Салихамиджич във връзка решението за освобождението на Тапалович.

Нагелсман акцентира, че това решение не е било елементарно, защото " Тапалович е приключил чудесна работа, изключително с Мануел Нойер. Подобни решения не постоянно са приятни, само че би трябвало да бъдат взети ".

Към момента треньор на вратарите в Байерн е някогашният пазач на тима Том Щарке.
 Байерн (Мюнхен) - Кьолн 1:1 в мач от Бундеслигата
Кьолн сервира изненадата на кръга - не се даде на Байерн (Мюнхен)

Равенство 1:1 на " Алианц Арена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР