Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел иска от своите

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел иска от своите
Коментари Харесай

Тухел: Сега е нужно да надскочим лимита си

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел желае от своите футболисти да бъдат безгрешни в идния реванш против Арсенал от четвъртфиналите в Шампионската лига. Първият дуел на " Емиратс " приключи 2:2, което връща съставите в изходни позиции.

Наставникът разгласи, че Мануел Нойер и Льорой Сане ще могат да вземат присъединяване в ответната среща. Сане се оплаква от болки, само че поради по-сериозните травми на Гнабри и Коман, които са навън, на него ще му се наложи да стисне зъби, изясни Тухел.

" Отново ще се нуждаем от всичко: пристрастеност, себераздаване и същата тактическа дисциплинираност от първата среща. Наистина желаеме да спечелим - изключително на фона на тежката обстановка с многото контузени. Много е значимо да усетим поддръжка от ентусиастите ни, което да ни тласне напред. Определено ще се нуждаем от освен това, с цел да надвием Арсенал ", съобщи Тухел.

" Шансовете са 50/50. Желаем да стигнем до полуфиналите след дълго неявяване, а след това да спечелим и трофея. Ясно е, че триумф в шампионата прави всеки сезон по-хубав. Сега е нужно да надскочим лимита си и се нуждаем от всеки почитател.

Със Сака и Йодегор на терена противникът стартира офанзивите си най-вече по дясното крило. Целта е там да стигнат до числено предимство, след което или да пробият във вътрешността към вратата, или да трансферират топката към другата страна на терена. Футболистите на Арсенал непрекъснато сменят позициите си. В първия дуел бяхме деликатни и се справихме добре, само че това беше единствено първото полувреме. Сега се нуждаем от същото и нека семейството да бъде решаващият фактор.

Имаме леко преимущество във връзка с опита в шампионата. Но с цел да се трансформира то в основно предимство, би трябвало да покажем игра на топ равнище, тъй като множеството опит значи не повече от 5% от горната страна. За да се класираш на полуфинал, не е задоволително просто да бъдеш на равнище, а освен това ", добави треньорът на Байерн.
 Хари Кейн е благородник: Поздравления за Леверкузен!
Хари Кейн е благородник: Поздравления за Леверкузен!

" Бундеслигата е ужасно прекарване за мен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР