Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски смята, че червените

...
Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски смята, че червените
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Където и да отидем, името ЦСКА предизвиква и амбицира

Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски счита, че " алените " не престават да бъдат дразнител за останалите отбори, макар че в последните 13 години не са били част от Националната баскетболна лига (НБЛ).

Наставникът на " армейците " показа още, че името ЦСКА в допълнение ще окуражи съперниците.

" Където и да отидем, името провокира и окуражи. Моето име също ще окуражи някои треньори, състезатели и аудитория. Ние ще сме като бик на алено, както е приказката ", показа Барчовски, който прикани и за обединяване измежду почитателите на " алените ".

Баскетболния ЦСКА ще ознаменува завръщането си в елита с мач против Спартак Плевен на 8 октомври, членът на управителния съвет на клуба Александър Чакмаков има вяра, че отборът може да се приближи до водачите в шампионата.

" Тази селекция ще ни разреши в първите няколко месеца да се доближим до първите два тима - Рилски състезател и Балкан. Ще бъде забавно състезание, Левски също ще бъде мощен тим. Ако се наложи, ще вършим спомагателна селекция за втория полусезон и за финала за купата ", съобщи той.

Капитан на ЦСКА през новия сезон ще бъде опитният Венцислав Петков, който до предходната акция бе част от Левски Лукойл: " Настроението е супер. Събрали сме се и опитни, и млади състезатели, тъй че чакаме забавен сезон ", разяснява капитанът на " алените ".

Автор: Десислава Францова

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР