Старши треньорът на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев бе

...
Старши треньорът на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев бе
Коментари Харесай

Тони Дечев: Вижда се, че не сме толкова далеч от силните отбори

Старши треньорът на баскетболния тим на Ямбол Тони Дечев бе удовлетворен от триумфа на отбора му над този на Черно море Тича с 96:86 в среща от 20-ия кръг на НБЛ. Ето какво показа наставникът след мача:

" Емоциите са естествени по време на мач. Доволен съм, че победихме. Не съм доста удовлетворен от играта ни в отбрана, само че момчетата демонстрираха, че могат да играят в нахлуване. Доста мъчно ни беше да означаваме точки през сезона. Понякога промените, които вършим, и хората, които би трябвало да влязат с повече сила, не се получават като хората. Все отново съм удовлетворен от това, че победихме, и че има още върху какво да работим ", сподели Дечев.

Следващият мач на Ямбол е в петък - четвъртфинал в Купата на България против Берое. " При всички случаи ние не отиваме просто с цел да бъдем туристи. Отборът закупи самочувствие, вижда се, че не сме толкоз надалеч от мощните тимове. Това беше моята цел - момчетата да имат вяра, че могат да печелят тези мачове. Повече от половината от мачовете е логика на психиката. Играчите ми имат вяра, трудят се добре, здрави са и имаме време да се подготвим. Отиваме да се опитаме да поднесем изненадата ", сподели Тони Дечев.
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР