Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че на този

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че на този
Коментари Харесай

Заръщането на Меси в Барса е утопия

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че на този стадий няма по какъв начин Барселона да върне в редиците си легендата на клуба Лионел Меси, само че въпреки всичко остави вратата открехната за предстоящ трансфер. Аржентинецът се раздели с каталунците предишното лято и мина в ПСЖ поради тежката финансова рецесия на “Ноу Камп”, само че имаше сложен първи сезон във Франция. Към момента “лос кулес” към момента дължат неизплатени заплати към гаучото.

Той призна, че би желал след време да работи с 35-годишния Меси.

“На този стадий е невероятно да вземем Меси, тъй като той има контракт с ПСЖ. Ще забележим какво ще стане в бъдеще. Сега не е моментът да приказваме за него”, сподели наставникът на състава.

Седемкратният притежател на Златната топка има контракт с парижани до лятото на 2023 с опцията за удължение с още 12 месеца.

“Клубът работи доста крепко, с цел да станем по-силни. Много съм удовлетворен от представянето на отбора в тренировките и мачовете. Футболистите желаят да дойдат при нас, тъй като имаме трогателен план. Мечтата ми е Барселона да печели титли”, сподели още международният първенец, който дълги години игра един до друг с Меси.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР