Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес обяви, че приоритетът пред

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес обяви, че приоритетът пред
Коментари Харесай

Барса ще търси наследник на Бускетс

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес разгласи, че целта пред клуба е привличането на нов отбранителен халф през летния трансферен прозорец. Новото попълнение ще би трябвало да размени, напускащия Серхио Бускетс.

Шави към този момент е изразил своето предпочитание пред борда на шефовете и управлението да положат старания за укрепването на халфовата линия, по-специално той счита, че е значимо да бъде взет заместител на Бускетс.

„ Привличането на отбранителен халф е приоритет “, призна Шави.

Наставникът на Барселона желае да укрепи състава си с състезател, който прави разликата, както я прави сега Серхио Бускетс. Сред имената, които спортният мениджмънт обмисля са Субименди, Рубен Невеш, Кимих, Амрабат и Брозович.

Шави показа мнението си за играта на полузащитника на Реал Сосиедад Мартин Субименди:„ Смятам Субименди за извънреден отбранителен халф. Това е топ състезател. Той схваща играта доста добре, господства с и без топка. Субименди играе футбола, който обичаме тук в Барселона. Това е нашият жанр. “

Субименди има 40 мача за клуба през този сезон, като означи 1 гол и направи 3 асистенции. Договорът му с Реал Сосиедад изтича през лятото на 2027 година Порталът Transfermarkt оцени цената на 24-годишния испанец на 40 милиона евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР