Старши треньорът на Барселона Роналд Куман обяви, че няма да

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман обяви, че няма да
Коментари Харесай

Куман разочарован от загубата на Дембеле

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман разгласи, че няма да може да разчита на нападателя Усман Дембеле поради контузия. Вчера стана ясно, че 23-годишният състезател има разтежение на задната част на дясното бедро. А какъв брой време той ще се възвръща, за момента няма изясненост. Дембеле е получил травмата по време на провалянето от Кадис в 10-ия кръг на Примера дивисион, където каталунците изненадващо паднаха с 1:2.

"Жалко е, че губим подобен значим футболист поради контузия. Той почувства дискомфорт по време на самия мач, само че сподели, че може да продължи и не му отдаде огромно значение. Но по-късно прегледът сподели сериозен проблем. Но не е към този момент значимо, откакто стана ясна спецификата на контузията, споделя Куман, представен от вестник Marca.

"Това е крачка обратно, тъй като той стартира да се усеща все по-добре. Знаем, че преди време имаше контузия и той направи всичко допустимо, с цел да се възвърне оптимално бързо. Това е още една причина заради която се окайвам от натоварения график. Не мога да схвана кой подрежда календара по този метод. Изиграхме пет мача отвън Ноу Камп и петте обаче бяха в 21 часа. Точно това сигурно не оказва помощ на тима, споделя още Куман. Към този миг френският нападател има 12 мача за Барселона, като се отличи с 4 гола.

В същото време бразилският полузащитник Фелипе Коутиньо съобщи, че за Барселона е доста значимо да победи Ювентус в Шампионската лига. "Утре ни чака отличен мач. Отличен, с цел да покажем същинските си благоприятни условия. Искаме да се класираме 1-и в групата, тъй че е значимо да спечелим. След загуба, даже и да е в напълно различен шампионат, желаеме незабавно да се върнем на пътя на успехите и да покажем какъв брой мощен тим е Барселона, съобщи Коутиньо. В група G Барселона е на върха с 15 точки, а Ювентус е след тях с 12, като и двата тима от дълго време са си подсигурили присъединяване напред в конкуренцията на Динамо (Киев) и унгарския Ференцварош.
Шампионска Лига 6 кръг, вторник 8 декември  Барселона 22:00предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР