Старши-треньорът на Балкан Небойша Видич заяви, че е щастлив от

...
Старши-треньорът на Балкан Небойша Видич заяви, че е щастлив от
Коментари Харесай

Небойша Видич: Контролирахме двубоя

Старши-треньорът на Балкан Небойша Видич съобщи, че е благополучен от успеха на своя отбор над Ирони Нес Циона, която резервира възможностите на тима за класирането в плейофите на шампионата за Купата на ФИБА-Европа. Балкан победи със 102:90, а Видич имаше рожден ден в деня на мача.

" Не можеш да не бъдеш горделив, когато тимът ти означи 102 точки. Бяхме съсредоточени довечера. Подходихме с необикновено предпочитание да спечелим мача. Мога да кажа, че контролирахме дуела, може би като се изключи последната част, в която имахме някои компликации. В нахлуване бяхме на в действителност високо равнище. Седем играчи приключиха с двуцифрен точков актив. Това е нещо, което ме прави благополучен. Опитахме да достигнем тази разлика, с която загубихме в Израел, само че може би направихме някои неверни решения. Може би беше по-добре просто да оставя баскетболистите ми да играят ", съобщи Видич след дуела.

" Казах им, че би трябвало да мислят в кариерите си за този първи мач във всяко съревнование, тъй като това може да дефинира спечелилия или този, който продължава в шампионата. Мачът беше значим за класирането, само че за жалост, подвластен от другите тимове. Надяваме се, че нашият състезателен другар от София ще завоюва един мач в шампионата, тъй като този тим е прекомерно добър и безценен, с цел да не покаже темперамент и да не опита да завоюва най-малко един мач. Надявам се обаче, че няма да е против нас ", добави треньорът на Балкан.

" Знам, че всеки треньор би трябвало да има добра връзка с почитателите. В мой интерес е да кажа нещо хубаво за тях, само че в никакъв случай не съм мислил по този метод. Винаги мисля за работата си. Тези, които харесват това, което върша - добре, които не - не ме интересува. Просто пробвам да давам най-хубавото от себе си. Хората тук в Ботевград обаче бяха с нас в Унгария, с цел да ни поддържат. Бях в действителност щастлив, когато те пристигнаха на подготовка. Не чух един тон. Те бяха тихи и ни гледаха. Подкрепят ни през целия мач, без значение че загубихме ", съобщи Видич. " Това, което се случи през днешния ден, беше в действителност изненадващо - тази торта и пожеланията за рождения ми ден. Не всеки има достъп до моя фейсбук. Днес написах там обръщение към почитателите на Балкан, че имайки ги зад себе си, знам, че работя в огромен клуб. Благодаря на почитателите на Балкан за всичко. Може да звучи прочувствено, само че в действителност съм в действителност сюрпризиран от тази сила и поддръжка. Феновете не желаят нищо от нас, те просто идват да ни поддържат. Не знам дали и преди е било по този начин. Бих желал обаче по този начин да бъде постоянно и след мен. Наистина ме радва това и несъмнено постоянно го споделям на играчите, че те би трябвало да усещат тази отговорност за хората, които ни поддържат и идват да ни гледат ", разяснява още Видич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР