Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели очакванията си
Коментари Харесай

Симеоне: Реал Мадрид обира най-талантливите деца от всички испански отбори

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне показа упованията си за дербито с Реал Мадрид от испанското състезание на следващия ден. Двата отбора са с равни точки преди конфликта в събота и възможна загуба може да усили изоставането от водача в класирането Барселона на 11 точки.

“Изправяме се против най-силния тим в света, какъвто бе и Барселона в най-хубавите си дни. Те (Реал Мадрид) завоюваха 2 следващи трофея в Шампионската лига и сграбчиха купата в Ла Лига през предишния сезон. В момента те са по-добри и са привлекли в редиците си всички надарени деца от другите испански тимове. Продължават да вършат по този начин, че другите да не могат да се доберат до тези деца”, съобщи на конференцията си преди мадридското дерби на следващия ден на “Wanda Metropolitano”.

“Откакто дойдох в клуба, всички дербита на Мадрид са сходни - не чакам на следващия ден да е по-различно”, продължи аржентинецът, след което разяснява и моментната форма и бъдещето на френската звезда Антоан Гризман. Чоло Симеоне упорства, че Гризман се усеща добре и усеща, че французинът е изпълнен с възторг преди дербито. “Отборът се показва добре в Ла Лига, а към момента не сме видели Гризман в най-хубавата му форма. Нормално е да се приказва за бъдещето му. Така беше и с Радамел Фалкао, Диего Коща и Фернандо Торес”, разяснява Симеоне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР