Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне има претенции за

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне има претенции за
Коментари Харесай

Симеоне след двубоя с Барселона: Трябваше да играем през първото полувреме така, както през второто

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне има искания за играта на тима си през първото полувреме при загубата от Барселона в дербито от 15-тия кръг на испанската Ла Лига.

" В двете полувремена видях два разнообразни мача. През първата част те бяха по-добрите, поведоха ни след прекрасен прехвърлящ удар на Жоао Феликс, а единствената опция за нас бе блокираният удар на Гризман от Араухо. През второто полувреме промените помогнаха за повече динамичност в средата на терена и в атакуващ проект, Кореа и Лино се включиха доста добре. Аспиликуета стартира като десен централен бранител, а в следствие мина на левия бек. Имахме някои чудесни благоприятни условия да отбележим. Вратарят на Барселона избави удар от фаул на Мемфис Депай. Тъжни сме, че не се възползвахме от възможностите си и не оползотворихме момента си на доминация, както направиха те през първата част ", сподели Симеоне, представен от " Ас ".

След снощната победа Барселона заема трето място в класирането с 34 точки, на 4 от водача Реал Мадрид, до момента в който Атлетико остава четвърти с 31, само че има и мач по-малко.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР