Старши треньорът на Атлетико Диего Симеоне се изказа ласкаво за

...
Старши треньорът на Атлетико Диего Симеоне се изказа ласкаво за
Коментари Харесай

Симеоне: Ще играем срещу Ювентус, а не срещу Роналдо

Старши треньорът на Атлетико Диего Симеоне се изрече ласкаво за Кристиано Роналдо преди утрешния дуел против Ювентус в Шампионската лига. Аржентинецът обаче акцентира, че не желае да се концентрира върху обособени характерности, тъй като противникът разполага с обилие от качествени футболисти.

“Кристиано Роналдо е първенец. Той е номер 1, необикновен футболист, който постоянно прави разликата. Мачът обаче е Ювентус - Атлетико, а не Роналдо - Атлетико”, съобщи Симеоне.

“Темата със промените на Кристиано и неговите реакции не ме вълнува, това не е проблем. Но постоянно е хубаво да разполагаш с подобен футболист в състава си. През годините той е създавал доста проблеми на Атлетико, само че и ние сме побеждавали тимовете му”, добави Чоло.

“Следваме своята философия и метод на работа. Винаги най-съществен е идващият мач. Ювентус е доста мощен тим, с треньор, който за малко време наложи своя стил”, продължи аржентинецът.

Той изрази и насладата си от завръщането в игра на Жоао Феликс, който влезе като запаса при равенството против Гранада (1:1).

“Жоао ни липсваше, тъй като разполага с качества, които другите нямат. Доволни сме, че още веднъж можем да разчитаме на него. Със своята отдаденост и предпочитание да се развива всеки ден, той сигурно ще продължи да прогресира”, показа Симеоне. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 26 ноември  Ювентус 22:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР