Старши треньорът на Антонио Конте бе болезнено откровен пред журналистите

...
Старши треньорът на Антонио Конте бе болезнено откровен пред журналистите
Коментари Харесай

Антонио Конте бе откровен до болка с журналистите и феновете след загубата от Челси

Старши треньорът на Антонио Конте бе мъчително прям пред публицистите след загубата на неговия тим в първия 1/2-финален мач против Челси за Купата на Лигата. " Шпорите " бяха пометени от " сините " през първата част, а наставникът съобщи следното пред " Sky Sports ":
" Мачът бе сложен от самото му начало. Челси сподели, че е доста по-добър от нас. През първото полувреме страдахме доста, само че знаем, че те са един от най-хубавите тимове в Европа и в света ", стартира Конте и продължи:
" Миналата година те завоюваха Шампионска лига и в случай че би трябвало да съпоставяме двата тима - мисля, че няма потребност от съпоставения. Говорим за отбор, който е подготвен да печели. Днес видяхме разликата сред нас и тях ".
" И преди бях казвал, че този вид мачове ще ни покажат какъв брой тъкмо е разликата сред нас и топ клубове като Челси. Страдахме доста довечера и те ни демонстрираха, че са доста по-силни от нас ", сподели още Антонио Конте.
" Предстои ни доста работа в доста аспекти, тъй като в последните няколко години равнището на Тотнъм падна фрапантно. Сега желаеме да изградим тима отначало, само че за задачата ни би трябвало самообладание и повече време. Разбирам, че това не е елементарно да се одобри, изключително за почитателите, само че ние работим крепко. В момента сме по средата ".
Прочетете и , в който първо леко жегна Ромелу Лукаку, само че по-късно го похвали за играта му против Тотнъм!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР