Старши треньорът на Анже Абдел Буазама подаде оставка след серия

...
Старши треньорът на Анже Абдел Буазама подаде оставка след серия
Коментари Харесай

Аутсайдерът Анже остана без треньор след противоречиви негови изказвания


Старши треньорът на Анже Абдел Буазама подаде оставка след серия от слаби резултати, заяви клубът от Лига 1.

В понеделник експертът се забърка и в скандал поради извадено от подтекст негово изявление, което докара до решението му да подаде оставка пред клубния президент Саид Шабан.

" Решението на Абдел Буазама да подаде оставка беше взето още в края на февруари след няколко разочароващи представяния на спортния фронт. В добавка към това в понеделник пресата популяризира негови мнения преди мач, извадени отвън всевъзможен подтекст, което в допълнение усложни обстановката. Притискан от медиите и искащ да резервира реномето на клуба, Абдел Бухазама заяви на президента Саид Шабан, че е решил да напусне ролята си на старши треньор. Неговото решение бе признато от президента ", показаха в изказването си от Анже.

Буазама се забърка в скандал поради левия бек на отбора Илиес Чети, на който следва дело за полово посягане над жена.

" Няма нищо неприятно, всички ние сме докосвали дами ", декларира съгласно пресата към този момент някогашният старши треньор на Анже преди мача с Монпелие предишния уикенд, изгубен с 0:5.

От Анже побързаха да се разграничат от казаното от наставника, въпреки да показаха, че думите му са били по-скоро неправилно подбрани, в сравнение с с желание да се прави коментар на полова тематика. " Клубът не приема и не толерира никакви форми на дискриминация и осъжда сексизма и женомразието ", показаха още от Анже.

В класирането в Лига 1 след 26 кръга клубът от Западна Франция заема последното 20-о място с едвам 10 точки и има единствено теоретични шансове да се избави от изпадане.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР