Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт беше изключително доволен от

...
Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт беше изключително доволен от
Коментари Харесай

Саутгейт хвали играчите си след чудовищен сезон

Старши треньорът на Англия Гарет Саутгейт беше извънредно удовлетворен от триумфа със 7:0 против Северна Македония в квалификациите за Евро 2024. Той не пропусна да похвали играчите си. По думите му те са се раздали макар умората след края на тежкия сезон на клубно равнище.

Според Саутгейт англичаните са били безпощадни в завършващата фаза при отбелязването на головете. 

„ Играчите демонстрираха настройка и предпочитание да се борят даже и в края на този колосален сезон и това е впечатляващо. Те можеха да си намерят доста оправдяния, с цел да не играят по този метод, само че не го направиха. Някои момчета пристигнаха след най-важната седмица в живота си, други пък се върнаха от плажовете и можеше да подходят безгрижно. Днес обаче ясно се видя какво градим тук “, сподели Саутгейт.

„ Радващо е. Атмосферата на стадиона бе невероятна и още преди началото на мача ни даде подтик. Това бе брилянтна вечер за футбол - времето беше хубаво, теренът безукорен, публиката разчувствана. Най-много ми хареса, че всякога, когато загубехме топката, показвахме голямо предпочитание да си я върнем назад. Това бе в основата на положителното ни показване. Качеството на играта бе високо и бяхме безпощадни пред гола ", добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР