Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов изказа специални

...
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов изказа специални
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 взима заеми, за да завърши сезона

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов изрече специфични благодарности към играчите от представителния тим и клубното управление.

Пловдивският отбор загуби полуфиналния плейоф от Балкан с 1:3 победи, само че се бори до дъно и се показа извънредно почтено при първото в историята си присъединяване на полуфиналите.

"Аз и моите сътрудници от треньорския щаб желаем да благодарим на играчите за напъните, които поставиха в полуфиналната серия ", съобщи Асен Николов.

"Знаем, че доста желаеха да се класират за финала и дадоха сърцето и душата си за това. От наше име и от името на баскетболистите благодарим и на управлението на клуба, което макар че е насила да взима заеми, с цел да приключим сезона, ни дава най-хубавите условия за подготовка и мачове, от които имаме потребност. Благодарим и на публиката, която ни поддържаше в нашата зала, в Ботевград и пред тв приемниците. Уверяваме почитателите, че ще дадем най-хубавото от себе си в идните срещи за бронзовите медали ", сподели още старши треньорът на Академик Бултекс 99. /БТА

източник: LAP.bg

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР