Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк Макглоун предупреди за настоящата

...
Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк Макглоун предупреди за настоящата
Коментари Харесай

Биткойн: Инвеститорите трябва да внимават – сегашната еуфория може и да е кратка

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк Макглоун предизвести за актуалната траектория на Биткойн (BTC), като предвижда идна промяна на пазара.

В скорошен диалог с крипто инфлуенсъра Скот Мелкер, Макглоун планува евентуален спад за Биткойн след дълготрайно рали, изключително преди предстоящото утвърждение на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF).

Според Макглоун историческите прецеденти демонстрират, че избрани предпоставки нормално предшестват пазарните спадове, сходно на събитията, следени преди обилни пазарни сривове като тези на Lehman и FTX. Той акцентира нуждата рисковите активи да претърпят спад, акцентирайки, че в този подтекст Биткойн е измежду най-рисковите активи.

Признавайки неотдавнашния бичи подтик с покачването на цената на Биткойн, Макглоун остава внимателен, намеквайки за евентуален поврат в преобладаващата наклонност.

Правейки паралели с предходни пазарни върхове, Макглоун съпостави актуалното ценово деяние на Биткойн с минали сюжети, довели до превръщане на тренда.

Той акцентира по-специално идното решение на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) по отношение на заявките за спот BTC ETF като евентуален фактор за превръщане на наклонността.

Макглоун акцентира смисъла на тази основна седмица, акцентирайки върху решението на SEC и че то може да окаже доста въздействие върху пазара. Независимо дали решението ще докара до утвърждение или до негативен резултат , той означи съществуващото равнище на хайп и бичи настроения към пазара, което допуска подобие с предходни пикови равнища.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР