Старши комисар Чавдар Георгиев е новият директор на хасковската полиция.

...
Старши комисар Чавдар Георгиев е новият директор на хасковската полиция.
Коментари Харесай

Хасковската полиция има нов директор

Старши комисар Чавдар Георгиев е новият шеф на хасковската полиция. Той е временно преназначен на длъжността шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи със заповед на вътрешния министър. Днес зам.-главният секретар на МВР гл. комисар Станимир Станев  го показа пред управителния състав на дирекцията, оповестиха от полицията.
Прочетете още
 Досега Георгиев оглавяваше бранш „ Борба с проведената престъпност “ в Хасково.

Чавдар Георгиев е роден в София през 1975 година Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи и Югозападния университет „ Н.Рилски “ със компетентност „ Право “. Започнал е работа в Министерство на вътрешните работи през 2000г. Заемал е разнообразни длъжности и ръководни такива в ГДНП и ГДБОП .

Владее британски, немски и съветски език. Има множество награди. Преподавател е в Академията на Министерство на вътрешните работи и в Националния институт по правораздаване.

Досегашният шеф  Любомир Николов  се завърна на остарялата си позиция заместител шеф в Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “.

Главен комисар Станев му връчи   „ почетен знак I степен “   за професионално осъществяване на служебните му отговорности. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР