Старши инспектор Грозданка Андреева от сектор Пътна полиция“ при ОДМВР-Стара

...
Старши инспектор Грозданка Андреева от сектор Пътна полиция“ при ОДМВР-Стара
Коментари Харесай

Дискусионна среща под надслов „Алкохол и наркотици-опасният дрифт“

Старши контрольор Грозданка Андреева от бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Стара Загора взе участие през днешния ден в дискусионна среща под надпис „ Алкохол и наркотици-опасният дрифт “.

Форумът, отдаден на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни катастрофи – 20 ноември, е част от превантивно-информационната акция „ Шофирането не е игра “, която се провежда от ОДМВР-Стара Загора, Община Стара Загора, БЧК, Международния юношески център, Превантивно-информационния център по зависимости и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни и Центъра за поддръжка за личностно развиване.

Старши контрольор Андреева срещна дванадесетокласници от ППМГ „ Гео Милев “ гр. Стара Загора със законовата уредба и глобите за водачи, които карат под влияние на алкохол, наркотични субстанции или техните аналози. Тя обясни още рисковете, свързани с висока скорост при шофиране.

Главен специалист Галина Димитрова от РЗИ- Стара Загора даде опция на участниците във форума да тестват алкоочила, които пресъздават чувството за приложимост на огромно количество алкохол и демонстрират по какъв начин това въздейства на реакциите на участниците в придвижването по пътищата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР