Старозагорският рапър Христо Христов, от дуета „Зипо и Слаш“, бе

...
Старозагорският рапър Христо Христов, от дуета „Зипо и Слаш“, бе
Коментари Харесай

Простреляха известен рапър!

Старозагорският рапър Христо Христов, от дуета „ Зипо и Слаш “, бе прострелян и откаран по неотложност в болница. Това не е следващото почистване на сметки, а е сцена от премиерния епизод на първия хип-хоп сериал в България „ Лъжливи рими “, в който той играе една от основните функции.

Сериалът стартира с това, че рапърът лежи беззащитен на земята, облят в кръв, само че кой е поръчал покушението и за какво се стига до там, занапред ще разберем. Премиерата на сериала бе на 12 септември, по телевизия Евроком, а на идващия ден се излъчи и по музикална телевизия BOX TV, които са съществени сътрудници в разпространяването на продукцията.

„ Лъжливи рими “ отразява българската действителност - корупцията по високите етажи, подправените вести, платените медии, беззаконието и неналичието на полезности. Сериалът се състои от 12 епизода, като се планува и 13-ти бонус, който ще се снима директно след излъчването на последния и ще даде развръзката на сюжета. Сценарият е въодушевен от действителни лица и събития и споделя за двама другари - богато и оскъдно момче, които се борят с всички сили да се трансфорат в хип-хоп звезди, само че на цената на доста неистини и измами.

Това е първият игрален сериал, който се продуцира от компании отвън София и в който актьорския състав е напълно от нови или недоказани имена в киното и телевизионните сериали. От екипа на „ Лъжливи рими “ споделиха, че стартират война за рейтинг и имат упоритостта да преборят огромните продуцентски компании и медии в страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР