Стари и новоизлюпени политици говорят по телевизиите как с голяма

...
Стари и новоизлюпени политици говорят по телевизиите как с голяма
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Ако ВОЛЯ е в управлението и в най-малкото село ще има лекарства

" Стари и новоизлюпени политици приказват по малките екрани по какъв начин с огромна изненада, видите ли, открили по какъв начин в България има обитаеми места, където хората нямат никакъв достъп до аптека, до медикаменти. И по какъв начин хората се чудят какви способи да измислят, с цел да се доставят - било от прилежащо село, било от по-далечен град, където има аптеки. И ми е смешно, и ми е тъжно да виждам толкоз безсилни претенденти за Народното събрание.

За този проблем приказвам от доста години, само че никой от статуквото не искаше да чуе. Няма да решат казуса тези, които едвам в този момент установяват, че има наши сънародници, лишени от достъп до медикаменти там, където живеят. На първо място, тъй като не схващат материята и по тази причина не знаят какво да създадат. Второ- тъй като не им е приоритет. Ще влязат в Народното събрание, ще се продадат небрежно на всякакви лобисти и ще не помнят какво са говорили в този момент. Виждали сме го толкоз пъти- пристъпят през прага на Народното събрание и ги хваща амнезия за предизборните обещания ", съобщи в персоналната си страница във Facebook водачът на ВОЛЯ и кандидат-президент Веселин Марешки.

Според него, казусът с неналичието на аптеки и достъп до медикаменти за всеки българин, даже и в най-отдалеченото село, може да се реши единствено от експерти в сектора, които добре познават обстановката в страната.

" Ако ВОЛЯ разполага с инструментите на изпълнителната власт, до няколко месеца това усложнение за хората няма да съществува. Управлявали и ръководещи можеха от дълго време да са го решили. Но нямат воля. Ако не сме ние, няма кой да се погрижи за българите ", безапелационен е Марешки.

Той напомни също, че приоритет за ВОЛЯ си остава въвеждането на безвъзмездни медикаменти за възпитаници и пенсионери - мярка, която партията внесе няколко пъти като законопроект в 44-то Народно събрание, само че останалите партии не поддържаха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР