Стара Загора. Временно ще бъде спрян достъпът до електронната платформа

...
Стара Загора. Временно ще бъде спрян достъпът до електронната платформа
Коментари Харесай

Временно спира достъпът до електронната система за прием в детските заведения в Стара Загора по коледните и новогодишни празници

Стара Загора. Временно ще бъде спрян достъпът до електронната платформа за регистрация и редакция на заявки за присъединяване в класиране за постъпване в детски градини, яслени групи в детски градини и детски ясли в Стара Загора преди настъпващите коледни и новогодишни празници. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

От 24.00 часа на 23 декември 2021 година до 12.00 часа на 5 януари 2022 година системата ще бъде затворена за регистрация на нови заявки и за редакция на съществуващите заявки на некласираните деца.

Според Правилата за банкет в детски градини регистрирането на заявки за присъединяване в класиране е за всяка календарна година (регистрирано заявление през миналата година се заличава и в случай че детето не е признато, при започване на новата календарна година би трябвало да се записва с ново заявление и с нов входящ номер).

На 5 януари 2022 година, 12.01 часа Системата ще бъде отворена за регистрация на нови заявки.

През 2022 година ще може да се записват заявки за банкет в детски градини и за децата, които през нея навършват 3 години, т.е. родените през 2019 година.

Графиците за идните през 2022 година класирания за детски градини и яслени групи в детски градини са оповестени в профилирания раздел за банкет в детски заведения на уеб страницата на Община Стара Загора в меню „ Класирания “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР