Стара Загора. Утре, 27 април, от 18:00 часа в арт

...
Стара Загора. Утре, 27 април, от 18:00 часа в арт
Коментари Харесай

Литературните акорди на Георги Връбчев озвучават арт фоайето на Радио Стара Загора

Стара Загора. Утре, 27 април, от 18:00 часа в арт фоайето на БНР Стара Загора ще посрещне писателя Георги Връбчев, който гостува в града със сборника разкази „ Акорди “, оповестиха от общината. Модератор на креативната среща ще бъде Станислава Раянова от Радио Стара Загора.

Сборникът „ Акорди ” е комбинация от житейски акомпанименти с либрето, странстващо в светове на боязън и тествания, метафизичен енигми, пристрастеност, изменничества и стилно увещание, че от време на време животът е рокендрол и тъкмо тогава е прекрасен.

Последната книга на Георги Връбчев - „ Акорди ”, събира петнадесет проницателни истории, които акцентират, както естетическия усет на създателя към разнообразни музикални жанрове, по този начин и разбирането му за същността на човешките връзки.

Четири от разказите, включени в новия алманах имат интернационалните награди от влиятелни литературни състезания в Италия и Израел.

Майстор на перото, Връбчев превзема читателите с гения си да споделя увлекателни истории с неочаквани обрати, които вълнуват, трогват и допират най-фините струни от човешката душа, като преодоляват очевидните разлики в гледните точки на персонажите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР