Стара Загора. Творческа среща Игри- рисунки- забавления“ ще се проведе

...
Стара Загора. Творческа среща Игри- рисунки- забавления“ ще се проведе
Коментари Харесай

Поредна творческа вечер ще се проведе на Арт сцена „Квадратът“ в Стара Загора

Стара Загора. Творческа среща „ Игри- рисунки- занимания “ ще се организира на 13 май (четвъртък) от 19.00 часа на Арт сцена „ Квадратът “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

По време на нея арх. Михаела Захариева ще показа разказването в рисунки като наслаждение, игра и опит или кое (по)ражда илюстрацията. Ще бъдат сподели два персонални мини-проекта, а публиката ще се запознае и с вдъхновяващи илюстраторки като Беатрис Алеман и Калина Мухова.

Двамата потомствени архитекти- Мартин Бакърджиев и Александър Бакърджиев са фенове на настолните игри. След като имат до себе си и илюстратор в лицето на татко им- арх. Петър Бакърджиев вземат решение, че най-голямото предизвикателство е да основат няколко свои игри. По време на срещата в едно от най-новите артистични пространства в Стара Загора, те ще покажат по какъв начин тъкмо се прави игра.

Гост ще бъде и известният старозагорски създател Никола Райнов. Той ще показа своята персонална история за триумфа и провокациите по пътя към него.

Събитието се провежда от Община Стара Загора и САБ-дружество Стара Загора и е част от поредност срещи, които стартираха през есента.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР