Стара Загора. Общината изпълнява проект за информиране на хората по

...
Стара Загора. Общината изпълнява проект за информиране на хората по
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината изпълнява проект за информиране на хората по селата за приоритетите на Българското председателство на ЕС

Стара Загора. Общината извършва план за информиране на хората по селата за целите на Българското председателство на Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Проектът „ Председателството – покрай хората “ се организира взаимно с Гимназия с преподаване на непознати езици „ Ромен Ролан “, Сдружение с нестопанска цел „ Агенция за районно икономическо развиване – Стара Загора “, и Сдружение с нестопанска цел „ Свят без граници “. Целта на осведомителната акция е разпространение на смисъла и ролята на Българското председателство измежду повече хора.
В рамките на плана се организират осведомителни срещи с жителите на дребните обитаеми места в Общината за повишение на информираността за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и целите на триото Естония – България – Австрия.
В рамките на плана ще бъдат извършени и видеоразговори сред възпитаници от трите страни, в които ще се дискутират проблемите, свързани с младежката безработица и уменията, които те би трябвало да придобият, с цел да бъдат „ мотор “ на бъдещото развиване на Европа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР