Стара Загора. Имаме с какво да се гордеем и какво

...
Стара Загора. Имаме с какво да се гордеем и какво
Коментари Харесай

Лидерът на БСП - София Калоян Паргов: Имаме с какво да се гордеем и какво да предложим като идеи и политики на българските граждани

Стара Загора. Имаме с какво да се гордеем и какво да предложим като хрумвания и политики на българските жители. Това написа водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов в профила си в обществената мрежа „ Facebook “ . „ Всяка година тук, на Историческа поляна на Бузлуджа, си даваме сметка каква отговорност носим пред създателите на партията и поколенията след тях, които запазиха и придвижиха от век на век социалистическите хрумвания до през днешния ден – към този момент 130 години “, съобщи Паргов.

„ Единици са партиите и политическите придвижвания освен в Европа, само че и в международен мащаб, които са се съхранили и не престават да действат като пълностоен политически индивид повече от едно столетие.
А делото на ярки персони като Димитър Благоев - Дядото и Георги Димитров има интернационално самопризнание и принос за развиването на левите придвижвания по света.
Имаме с какво да се гордеем и какво да предложим като хрумвания и политики на българските жители.
Честит празник на всички социалисти!
С №4 за " Българска социалистическа партия за България " на 11-и юли!
За сигурност в смяната, с грижа за теб “, уточни той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР