Стара Загора. BEERфестът“ и тази година събра хиляди любители на

...
Стара Загора. BEERфестът“ и тази година събра хиляди любители на
Коментари Харесай

Стара Загора: Хиляди жители и гости на града посетиха събитията от четирите дни музика и качествено пиво на Бирфеста в парк „Загорка“

Стара Загора. „ BEERфестът “ и тази година събра хиляди фенове на качествените питие и музика в Стара Загора, трансформирайки града в Столица на бирата, а събитието - в едно от най-мащабните по посещаване в региона. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Тазгодишното издание на станалия традиция фест бе белязан от нова локация – парк „ Загорка “, както и от безвъзмезден градски превоз за прибиране от събитието за посетителите му, еко самодейност „ Бира за боклук “, и несъмнено – доста игри, награди и въодушевление.
“BEERфестът “ предложи четири дни с тематични музикални вечери, четири ресторанта, пет бара, а общото количество на изпито питие е близо 12 хиляди литра, което е повече от двойно, спрямо миналогодишното издание на феста. „ Beerфестът “ показа отличителните черти на всяка една от марките на старозагорската пивоварна „ Загорка “, както и на продуктите на компаниите „ Аякс “ и „ КЕН “.
Общо 12 бяха и специфичните посетители в музикалната стратегия – легендите на българската музика - БТР, Васил Найденов, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Деси Добрева, Конкурент, Силвия Кацарова, Overground Brass Band, както и сръбските музиканти Guns’N’Roses Real Tribute и Queen Real Tribute, и доста други. Те се погрижиха за часове музика и страсти.
Организатори на събитието бяха Община Стара Загора и „ Загорка “ АД, със съдействието на „ Аякс “ и „ КЕН “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР